Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Funktioner i FX day trading

Dagshandel er en form for Forex-handel, der lukker handel på en dag, men mellemlang til lang sigt handler i en længere periode. I Forex er de punkter, du skal huske på, når du køber og sælger mellemlang til langvarig handel og kortvarig dagshandel lidt anderledes. Day trading er det øjeblikkelige køb og salg på dagens marked, bare bredde ordre til at udføre, adskilt af tid, er ikke tvunget til at blive mindre. I mange tilfælde sigter vi mod et overskud på 0,3 til 0,5 yen, og nogle gange sigter vi mod et overskud på 1 yen. I daghandel kan du næppe sigte mod en stor fortjeneste på 1 yen eller 2 yen, men i tilfælde af mellemlang til lang sigt Forex vil du forsøge at få en fortjeneste inden for flere yen. Valutamarkedet kaldes det søvnløse marked og er altid åbent på hverdage. Blandt dem er transaktionsmængden stor, og prisbevægelserne er aktive, når London-markedet åbner, og når New York-markedet åbner. Markedsbevægelser blomstrer omkring kl. 16.00 London markedstid og omkring kl. 21.00 New York markedstid. Timingen, hvor det er let at tjene penge, er, når prisbevægelsen er aktiv som denne. Diagrammer, som er optegnelser over valutakurser, er vigtige, når man forudsiger fremtiden. Diagrammer adskilt af korte perioder er uundværlige for daghandel. Brug diagrammer som 1 times enhed og 30 minutters enhed. For at huske det store flow henviser jeg også til de daglige og ugentlige diagrammer, men det vigtigste ser ud til at være det korte.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!