Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Sådan vælger du et skolelån

Der er flere punkter at overveje, når du vælger et stort antal kollegialån. Først og fremmest, hvis du har brug for penge til uddannelse, er det en god ide at sigte mod et stipendium. Rentefri stipendier er meget sammenlignet med andre lån. Du skal dog opfylde nogle betingelser for at modtage et stipendium. Hvis du ikke har nok penge til at få et stipendium, skal du ty til et college-lån. Private skolelån og offentlige skolelån har deres egne karakteristika. Betingelserne varierer afhængigt af den finansielle institution, så vær forsigtig, når du vælger. Der er forskellige sammenligningspunkter såsom rente, grænsebeløb, eksamensindhold og hastighed, ansøgningsmetode, låneperiode og tilbagebetalingsmetode. Du kan ansøge direkte ved at gå til en finansinstitutions tæller, men for nylig er der nogle, der accepterer online, og der er andre midler såsom telefon og fax. Når du vælger et uddannelseslån, hvis du vil vælge et lån med en så lav rente som muligt, kan du sige, at uddannelseslånet fra Japan Finance Corporation har en lav rente og opfylder betingelserne. Dette er et vigtigt punkt, fordi jo lavere rente, jo mindre er det samlede tilbagebetalingsbeløb. Derudover har uddannelseslånet finansieret af Chuo Labor Bank en relativt lav rente. Den flydende rente er 3-5%, og det maksimale beløb er ca. 5 millioner yen. Hvis du ikke har et offentligt lån, skal du overveje et bybanklån. I nogle tilfælde lancerer private lån kampagner fra efterår til forår for midlertidigt at sænke renten.

Previous Article

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!