Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Ansøg om JA Bank-pant

Du kan finde ud af om JA-pant ved at gå til en nærliggende JA. Hjemmesiden og telefonbogen er nyttige til at finde ud af JA-adressen i nærheden af ​​din bopæl. Låneperioden for JA Banklån er fra 6 måneder til 7 år, så hvis du ønsker at have mindre end det, kan du konsultere i skranken. Der er fastrentelån til private biler og lån med variabel rente til private biler, og du kan vælge den, der passer dig bedst. Det er en god ide at lave nogle planer på forhånd om typen af ​​rentesats og tilbagebetaling. Det ser ud til, at hvert JA-salgskontor også har en lånekampagne. Tjenester såsom rentesatser er også forskellige, så tjek omhyggeligt. For at ansøge skal du have et tilbud på den bil, du køber, og et indkomstskattecertifikat eller et tilbud på bilen. Derudover skal du udarbejde dit JA-passbook, passbook-stempel, kørekort, sygesikringskort, beboerkort osv. I nogle tilfælde har du muligvis brug for en garant, men det er vigtigt først at gå til en nærliggende JA og lytte nøje til dit billån. Lad os vælge en lånedestination efter nøje overvejelse af renter og tilbagebetalingsbetingelser med ikke kun JA-pant, men også kredit- og banklån. I nogle tilfælde er det kun fagforeningsmedlemmer, der har tilladelse til at bruge JA Bank-lån. Selv i så fald bedes du kontakte tælleren. Du kan muligvis få et privat billån ved at betale gebyrer som associeret medlem.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!