Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

For at undgå konkursbehandling med indløsning

Det er ikke ualmindeligt, at folk indgiver konkurs, fordi de ikke kan returnere de lånte penge. Selv i tilfælde af konkurs har du lov til at eje et bestemt udvalg af ejendom. Konkurs sætter en bestemt fordeling for gælden, der skal returneres til långiveren. Det skal tilbagebetales. I nogle tilfælde er ejendommen erhvervet af konkurspersonen efter konkursbehandlingen underlagt tvangsfuldbyrdelse og skal muligvis tilbagebetales. Der er også et fritagelsessystem for konkurs, som er tilladt for anstændige debitorer. Med hensyn til gældsansvar kan du give afkald på, hvad du var ansvarlig for, før du blev dømt til konkurs, hvis du får det. Der er dog nogle undtagelser såsom skatter og bøder. Kvalifikationer, der er blevet ubrugelige på grund af konkurs, er ikke længere begrænset af undtagelsen. Konkursbehandlingssystemet er en måde at redde mennesker, der sidder fast på grund af en stor mængde gæld såsom indløsning. Du bør dog tænke på konkurs som et trumfkort, når tingene går galt, og gør alt hvad du kan indtil da. Som en metode til gældskonsolidering er der også et specifikt voldgiftsretligt system med kortfattede domstole. Hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale, skal du ikke straks gennemgå konkursbehandling og søge, hvad du kan gøre.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!