Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Anden nyuddannet på jobskiftemarkedet

Blandt dem, der skifter job, kaldes dem, der har arbejdet i samfundet i mindre end 3 år efter eksamen fra universitetet osv., Og den yngre generation op til omkring 25 år gamle nyuddannede. Indtil nu havde jeg ikke et meget godt image om at skifte job for andetårsstuderende. Men selvom det ikke er farvet i farverne fra det tidligere firma, har det fordelen ved at have gode manerer for at komme ind i samfundet. Det har et højt potentiale med hensyn til alder, og det er en generation, der let farves i virksomhedens farve efter at have skiftet job. Andetårsuddannede er attraktive i denne henseende og er nu efterspurgte på jobskiftemarkedet. Når jeg prøver at få et job, men når jeg faktisk udfører jobbet, er der tidspunkter, hvor det er forskelligt fra hvad jeg havde forestillet mig, eller når det ikke er den type job, jeg oprindeligt ønskede. Derfor betragtes antallet af andetårsuddannede på jobskiftemarkedet for at være ret stort. Folk i denne generation er måske mindre interesserede i livstidsbeskæftigelse. I øjeblikket er et stort antal babyboomere pensioneret, og der er mangel på unge på grund af generationsskiftet. Markedet for jobskifte ser ud til at være en stor mulighed for kandidater på andet år. Hovedsageligt inden for kontorarbejde og salg er efterspørgslen efter andetårsstuderende høj, og det er nyttigt som en eksistens, der kan forventes som arbejdstager med det samme. Den anden nyuddannede forventes at være en øjeblikkelig styrke, selv i de informationsrelaterede afdelinger som IT og rekruttering i marketingafdelingen, hvor kundebasen er ung. Det kan siges, at den anden nyuddannede kræves af en virksomhed i jobskiftemarkedet, hvor sansen for unge er nyttig.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!