Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Positive grunde til at skifte job

At tænke på årsagerne til at skifte job fra den positive side er ikke kun fordelagtigt for jobskiftaktiviteter, men også gavnligt for dig selv i fremtiden. Hvis du kan tro, at du var i stand til at skifte job med en positiv tilgang, vil det støtte dig i dit efterfølgende arbejdsliv. Selv hvis du beslutter at skifte job af en negativ grund, hvis du kan ændre den følelse til en positiv grund, vil du blive støttet. Først skal du se nærmere på, hvorfor du overvejer at skifte job, og skriv det ned på et stykke papir. Præciser årsagen til at skifte job for at overbevise dig selv, ikke motivet til at vise folk i jobjagt. Det er okay at skabe et forklarende motiv til jobjagt. Selvom du har motiver som for meget arbejde, for meget overarbejde eller vanskeligheder i forhold, vil jeg forsøge at gøre det mere konkret. Tænk derefter på, hvilken slags situation du er tilfreds med. For eksempel, selvom nogle mennesker har svært ved at arbejde overarbejde og overvejer at skifte job, kan de faktisk være utilfredse med det, de laver. Hvis dit arbejde er interessant og givende, skal du være i stand til at udføre noget arbejde, selvom du skal arbejde overarbejde. Hvorfor kan jeg ikke hengive mig til mit arbejde, og hvilken slags arbejde vil jeg virkelig gøre? Ved at afklare kløften mellem det konkrete indhold og virkeligheden kan du skabe en klar vision om, at “dette er den tilstand, du ønsker, men dette er virkeligheden”, og du kan læse grunden til at skifte job positivt.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!