Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Behandeld met Photofacial

Wist je dat omdat Photofacial behandeling. De behandeling van Photofacial, huidverzorging werkwijzen volgens de stand der techniek met licht. Door Photofacial behandeling kan worden gemaakt onopvallend en sproeten gemaakt naar uw huid. Zal Wat voor soort behandeling is de Photofacial. In Photofacial de behandeling, wordt bestraald met licht door middel van een speciaal filter op de huid, blijft de oorspronkelijke witte huid. De melanine pigment wordt vernietigd door licht, is wat dat actief een functie van het genereren van de onderliggende collageen elasticiteit en frisheid van de huid. Omdat de behandeling zelf is meer dan snel, er is geen sterker irritatie aan de huid. Omdat het minder lang behandeld om de huid te kalmeren, ook onmiddellijk make-up en gezicht wassen. Omdat het licht van Photofacial, waar zwart pigment melanine optreedt, is ook kenmerkend is niet schadelijk voor de huid van het deel is er geen melanine pigment. En sproeten die het licht van Photofacial ontvangen zou kunnen worden donkerder, soms voor schurft. Dit is te wijten aan de werking van Photofacial. Dus je in een paar dagen, betekent niet dat soort dingen aan de hand. De behandeling Photofacial, is er ook het effect van de uitbreiding van de haarvaten die zoals veroorzaken rood hoofd.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!