Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

bescherming tegen de zon en eten

Wat is belangrijk om te voorkomen dat verbrand tot dag, is dat je niet verwaarlozen de bescherming tegen de zon. Door passende maatregelen, om de huid storingen te voorkomen, het lijkt te zijn, zelfs als je toevallig zonnebrand. Veel te genereren bij ontvangst van ultraviolette straling op de huid, is het element van het lichaam, waarvan wordt gezegd dat actieve zuurstof oxideren. Omdat de oxidatie van het lichaam, op dezelfde wijze zoals ijzer roest en oxidatie, en veroorzaken het bevorderen van de veroudering van het lichaam. Vitamines waarvan gezegd effectief te zijn, is de actieve zuurstof te houden. Agressief vitaminen worden genomen, kan zeggen dat het wordt aanbevolen als de bescherming tegen de zon. Als de rijke voedsel van vitaminen in te nemen, een werkwijze voor het blokkeren in goede zonlicht is ook belangrijk, maar ook van binnenuit het lichaam is niet onmogelijk ook een bescherming tegen de zon zijn. Zoals vitamine C, E, B2 en caroteen, kan ik zeggen dat het nuttig is voedingsstoffen naar de bescherming tegen de zon, zelfs in de vitamine. U kunt natuurlijk ook in dergelijke supplementen, maar u zegt dat deze vitaminen zijn opgenomen veel vooral in het seizoen van de groenten. Groenten en waarin de vitamine component op bescherming hulp zon ten minste eenmaal per dag om ervoor te zorgen dat u het fruit te eten. En laten we zeggen bescherming tegen de zon, of met behulp van de schoonheid crème, is het gemakkelijk alleen maar om te verbergen van de huid is bedekt met zo’n hoed. Omdat het mogelijk is om bescherming tegen de zon te nemen, zelfs in de dagelijkse voeding, wat is aan te bevelen is om te zien voor de eerste keer, zelfs beetje bij beetje.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!