Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

bescherming tegen de zon en hoe

Mensen die denken van zonnebrandcrème, ik denk dat we een veel te zeggen en bescherming van de zon. Zoals zonnebrandcrème maatregelen, wil ik voorzichtig bij het gebruik van de crème is de index om te zeggen dat SPF en de PA. SPF zeggen is dat de index de ultraviolette straling van de golflengte van het medium te voorkomen. Omdat PA is dat de index de ultravioletstraling van hetzelfde voorkomen als lange golflengten. Korte, middellange er lange lengtes en drie de golflengte van ultraviolet licht. Twee van de ultraviolette stralen van de middellange en lange is wat de impact op ons is gezegd te zijn. Wanneer u een zonnebrandcrème te kopen, laten we kopen om de SPF en PA te controleren. Want ik heb geen zonnebrandcrème is in sterk en op een dag worden gezegd dat zweet, zal het niet alleen effect te schilderen als je gaat in de ochtend. Zelfs als dat het leven meestal niet het water in te voeren, zoals de zee, het is om te repareren bevelen Nanoha 1-2 lagen. Niet alleen verf een zonnescherm, parasol, door gebruik te maken van de hoed, zelfs kleine voorwerpen zoals zonnebrillen, zullen er maatregelen van zonnebrand. Me dient ook om de ultraviolette stralen blokkeren Wanneer u een breed type kraag, een van de belangrijkste bescherming tegen de zon dat een dergelijke zal beschermen als de hoofdhuid en het haar, vooral de hoed te selecteren. Zonnebril Probeer degene die, zoals UV-cut functie te kiezen. Dat de ogen ook worden beïnvloed door de ultraviolette stralen, we zijn, we zijn meestal wat je niet te veel zorgen te maken. UV zou nooit zeggen en niet zo goed voor de ogen. Bij het kiezen van een zonnebril, moet u controleren of er een UV-cut functie, ik wil dat je stevig bescherming zon.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!