Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Caching van overbetaling

Caching of niet betaald. Of geen gebruik van de caching van vele jaren geleden, mensen die ervaring hebben met de vorige caching zal niet een paar hebben. In de afgelopen jaren, lijkt te zijn caching van overbetaling is gesloten up. De bovengrens van de rente mogelijk met caching, voorheen grijze zone behandeld door de Interest Rate Beperking Wet en de Investment Law, werd onlangs herzien. Om het teveel betaalde bedrag te eisen, kunt u nu konden terugkeren. Of de caching van consument financieringsmaatschappijen, die Furudo met behulp van de caching functie van de credit card niet gebruiken, maar zegt dat er is dat je in veel betaalde door lening rente. Met het oog op de mogelijkheid van teveel betaalde weten is, moeten we doen wat het arrest. Of u nu een caching van overbetaling bent, kunt u bepalen door te onderzoeken of dat was niet de terugbetaling van meer dan een jaarlijkse rente van 20 procent. Als de berekening van de rente hoger is dan de jaarlijkse rente van 20% rente was geworden, moet je om terug te betalen wordt gecontroleerd of het te veel betaalde. Hoe meer mensen dat de aflossingsperiode is langer, misschien te zijn geweest keert heel terugbetaling is niet uit te draaien aan de opdrachtgever, wat resulteert in alleen rente. Neem contact op met de caching bedrijf met behulp van op dat moment, als je kunt krijgen om een ​​indeling van de terugbetaling te sturen, kunt u zien of het te veel betaalde. Controleer de caching betaling geschiedenis, door te controleren of het was berekend door de mate waarin de jaarlijkse rente, kunt u zien of komt overeen met het teveel betaalde.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!