Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Children’s ultraviolette stralen zorg

UV zorg is niet alleen voor volwassenen, is ook nodig voor de kinderen. Van de kinderen, in de zomer is in Japan het idee dat een goede gezondheid is het beter om zonnebrand. Soms hebben mensen met een dergelijke gedachte zelfs nu zijn er veel in Japan is waarschijnlijk verwaarloosde kinderen van ultraviolette stralen schelen. Echter, als hebben veel ultraviolette stralen ontvangen in de kindertijd op de huid, zegt van de volwassene en vatbaar voor ziekten zoals huidkanker en staar. Veel mensen lijden aan staar en huidkanker hebben de neiging om Australië en de Verenigde Staten, het zorgt voor de opvang van kinderen van kleine tijd aan ultraviolette straling. In feite, zal je nodig hebt om goed te ultraviolette straling zorg is wanneer een zonnebrand uit de kindertijd. Naonokoto Als de partner een kind, of geef met de zonnebrandcrème volwassen kant aandacht, moet je krijgt met een hoed en lange mouwen met een UV-cut-functie. De huid van een kind is veel gevoeliger dan volwassenen. De kinderen is er een zonnebrandcrème geschikt voor kinderen. Irritatie van de huid en kies degene mild wanneer dat absoluut. Indien mogelijk, kies dan een zonnebrandcrème die het gebruik van de kinderen op zich neemt. Op het moment van de ultraviolette stralen van de zorg, als ik weer thuis ben, laten we het zo schoon laten vallen, zoals zeep. Met het oog op zonnebrandcrème werd overgelaten niet volledig te wassen, want als er ook een ultraviolet zorg wil zeggen is schade aan de huid, maar was in staat om.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!