Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

-Credit geïntegreerd elektronisch geld

Credit gaat over een geïntegreerd elektronisch geld. Het gemak van elektronisch geld in de afgelopen jaren steeds sterker geworden. In het bijzonder om een ​​credit geïntegreerd elektronisch geld hebben, zei ook dat geld nauwelijks nodig is. Als dat is niet hoe afwijken van of niet bekend duidelijk creditcards en elektronisch geld wordt gezegd dat het nog veel meer. Elektronisch geld, er zijn mensen van prepaid en postpaid soort genaamd prepaid. Het verschil tussen credit card, zegt dat er op dit gebied. Of zodat elektronisch geld beschikbaar zijn in de mobiele telefoon, met behulp van het elektronisch geld om het punt te gebruiken, kunt u een korte motivatie winkelen. ICOCA, PASMO, Suica, maar is een relatief oud elektronisch geld zoals Edy, had deze geen enkele gebruikt om te trainen of afwikkeling van de bus. In de afgelopen jaren, winkelen gevestigde bedrijf van toonaangevende ook elektronisch geld aangenomen, ook zeer toenemende-credit geïntegreerd elektronisch geld kan gebruikt geval te zijn. -Credit geïntegreerde e-geld functies, kan worden opgeladen met elektronisch geld krediet, is dat je zowel een combinatie van elektronisch geld en credit-functies. Credit lijkt te wijzen soms is het waarschijnlijk om geld te verdienen door gebruik te maken van de geïntegreerde elektronisch geld. Met het oog op een snelle en rendabele winkels te maken, zal de aanwezigheid van krediet geïntegreerd elektronisch geld zeer nuttig zijn.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!