Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Goede ingrediënten en supplementen om de kater en de lever

De kater en de lever Er is een diepe relatie, maar ik denk dat er een goede aanvulling. Om te drinken om niet volledig anders aangegeven is, of niet zou zijn er nog de tijd wist dat resoneren met de volgende dag en drinken. Van waar de vermoeidheid van de lever die is opgebouwd heeft in de supplementen te elimineren, kunt u een kater maatregelen te starten. Het wordt afgebroken in de lever, is de alcohol in de drank. Allereerst alcohol is geroepen om een ​​stof genaamd zeer giftige acetaldehyde zijn. Als actief arbeiders lever, soepel aceetaldehyde wordt gezegd te ontleden in water en kooldioxide. Aceetaldehyde in het geval voldoende lever niet werkt is dat het gevoel voor de zaak, hoofdpijn en misselijkheid. Als u zich eindigde met een kater, verwijzen wij u naar de hydratatie eerste, voorafgaand aan de supplementen. Gevoel slecht is, maar je zou denken dat het zou worden vergroot en drink water als de misselijkheid, is het waarschijnlijk te drogen is er aan te vullen vocht te worden gehouden. Effectief aan te vullen tot het bevorderen van de afbraak van acetaldehyde is een cysteïne, dat is een soort van aminozuur. In het geval van een kater staat dat de functie van de lever is geconcentreerd in alcohol afbraak, je genoeg andere stofwisseling wordt niet uitgevoerd. Aangezien er gemakkelijk moe om staat, zoals supplementen van citroenzuur supplementen en vitamine B, niet alleen voor de lever, vermoeidheid herstel component ook laten we het proberen, want er is een effect.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!