Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Hoe maak je een rebound van het lichaamsgewicht te voorkomen

Het dieet te zijn zo klein mogelijk een rebound van gewicht, is het niet aan te raden om een ​​belangrijk om het dieet uit te voeren in een korte tijd in een lange periode van tijd. De calorie-inname, worden niet gedwongen om te verminderen in de voeding van echt low-calorie, het is als het de bedoeling is af te nemen op een zeer korte periode het lichaamsgewicht. Waarschijnlijk binnenkort later rebound, zal het lichaamsgewicht hoger worden afgenomen dat wel. Als je wilt afvallen zonder rebound, zal je gewicht verliezen in een traag tempo van ongeveer een kilometer per maand het ideale dieet manier zal zijn. Ook aan de basale metabolisme te verhogen, is het belangrijk om niet rebound. Betekent dat voor de energie van het leven is het minimum dat nodig mensen per dag, is het de basale metabolisme. Er wordt gezegd dat goed zijn voor ongeveer 70% van het energieverbruik van de dag. Om de basale stofwisseling te verhogen moet spiermassa te vergroten. Of het gebruik van, bijvoorbeeld, halter thuis, zoals een maat voor de sterkte door of krachttraining in de sportschool, laten we verhoging van de spiermassa. Krachttraining hoeft niet elke dag, is voldoende een paar keer per week. Op de structuur van het lichaam, dus het is niet om de spieren in de spier in het geval van vrouwen worden, zegt dat er geen zorgen te maken, zelfs als het milde spiertraining. Eens klaar met het dieet, in staat zijn om het minimaliseren van de rebound van het lichaamsgewicht is omdat de basale metabolisme meer en meer spiermassa wordt verhoogd. Om matige lichaamsbeweging op dieet te nemen, zou ik zeggen dat kan te wijten zijn aan de rebound preventie.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!