Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Maaltijd van cholesterol is hoog mensen

Cholesterol wordt gezegd dat het hoog mensen zijn, is het noodzakelijk om de inhoud van de maaltijd te herzien. In het menselijk lichaam, zullen er twee soorten LCL cholesterol en HDL-cholesterol. Er is ook een totaal cholesterol waarde die wordt verkregen door het combineren van de twee. Wat te denken van de cholesterol waarde is of hoger is dan de norm, is het belangrijk om goed te kunnen beoordelen. LDL-cholesterol in het lichaam aanwezig, zegt het ook de naam van zowel de slechte cholesterol. U moet herziening van de maaltijd is het LDL-cholesterol is een heleboel mensen. Het is een low-eiwit en een hoge lipide, zegt dat het kenmerkende plaats van LDL-cholesterol. Zal worden bepaald dat de hypercholesterolemie LDL te hoog in het bloed, verharding van de slagaders, het niet zou kunnen leiden tot een hartinfarct, zoals single-levensbedreigende situatie. Degenen die liever de belangrijkste vette maaltijden hebben de neiging om waarschijnlijk hoge slechte cholesterol. Mensen die vaak vlees eten in het dieet ook voorzichtig zijn, want de slechte cholesterol is hoog in veel gevallen. In het geval van goede cholesterol, hebben ook vervat zijn in een grote hoeveelheid in het bloed, is er geen feit dat niet goed voor de gezondheid. Verharding van de slagaders, maar zegt ook dat er maatregelen om de symptomen, zoals hartinfarct te verlichten. Aangezien het goede cholesterol is opgenomen in een grote hoeveelheid, zoals de blauwe vis en olijfolie, is het ook aanbevolen mooi maaltijd te nemen.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!