Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Nota’s van de tijd om supplementen van foliumzuur

De reden dat je nodig hebt om de inname van het lichaam van foliumzuur in supplementen, is er dat de componenten die foliumzuur gemakkelijk wordt vernietigd door licht of water, warmte. Evenals foliumzuur was aanwezig geweest bij de groenten, door blootstelling aan een tijdje water snijd de groenten, maar het geheel van de 90% van foliumzuur is verloren. Foliumzuur darm kan worden geabsorbeerd, bent u ook slechts 5 procent van het bedrag dat in de mond werd gezet. Omdat supplementen direct te eten, is er geen zorgen te maken over verminderde foliumzuur in het midden van het koken. Aangezien dat een klein granulair gemakkelijk geabsorbeerd in de darm, absorptie-rendement genoemd hoog. Door het bijhouden van suppletie met foliumzuur in supplementen, kunt u de symptomen van een tekort aan foliumzuur aan een goed doel te voorkomen. Aan de andere kant moet oppassen niet te overdosering. In water oplosbare van foliumzuur, omdat een te veel te drinken uit zou gaan naar de buitenkant van het lichaam opgelost in de urine, wordt gezegd dat het gemoedsrust. Symptomen van een overdosis van tot nu toe lijkt niet bijzonder in acht te nemen. Opmerking Anders is er niets te zeggen op alle of willen niet betalen. Het nemen van te veel foliumzuur, of er zijn, dat zou vertragen de ontdekking van het gebrek aan vitamine B12, is het of de absorptie van zink slechter geworden. Want soms geboorte aan secundaire schadelijke effecten veroorzaken, het is wat ik wil dat je de zorg bij het nemen van de supplementen van foliumzuur.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!