Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Oefening voor de aanscherping van de maag

Er zijn oefeningen in wat effectief om de maag te scherpen is. Heup rotatiebeweging en, dijen van op- en neergaande beweging, de beweging van de abdominale spieren, is oefenen maag verstevigend effect worden verkregen. Of niet meer worden voortgezet, terwijl niet het belang van de voortzetting te begrijpen, zouden sommige mensen stoppen om het publieke oog erg. In de oefening aan te scherpen de maag is en zal worden uitgevoerd in een staande positie, zoals die uitgevoerd in de vergadering, zijn er veel dingen. Oefening uitgevoerd in een zittende houding, als voorzitter de rotatie van het bovenlichaam naar links en rechts. Meer snelle actie, in de richting van de geleidelijke beweging, zodat u de maag kan aanhalen, laten we rustig proberen om het lichaam te bewegen. Zelfs als u een bureau hebt, kunt u gemakkelijk als de oefening die u kan blijven zitten in een stoel. De beweging van de 20 keer de linker en rechter, respectievelijk voor 3-5 sets doen en vastdraaien van de maag effect kan in een dag verkregen. De oefening, zijn er ook mensen die staande kan blijven. Zet beide handen overhead, kan de maag draai in de beweging van het lichaam te verlengen met de bovenste kantelen naar links en rechts van de taille. De hoogte van de rondom de buik en flanken, verder verstevigend effect toenemen indien uitgevoerd met bijvoorbeeld een halter en waterfles overhandigen. Rechts 10 keer, krijg je een verstevigend effect van de maag door het uitvoeren van drie keer de beweging van de 10 keer achtergelaten in een dag. Om de maag efficiënt te scherpen, is het belangrijk om te werken met de wens. Als u werkt op oefening, bewust van een toestand waarin de maag verstevigend effect en vorm-up succesvol is, is het belangrijk geworden of dat elke dag verder te gaan met een gevoel van doel.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!