Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Oefening voor de magere benen

In wat voor soort oefeningen en stretching, zullen we in staat het bereiken van de magere benen. Wij zullen u een voorbeeld van een typische oefening die effectief is om de dijen van vet te nemen geven. Rechtop met de rug tegen de muur, zal het de houding van het been in een rechte hoek met het gevoel te buigen om te zitten in een stoel te zijn. Accepteer een minuut te houden, zonder de houding te vernietigen. Het kan pijnlijk zijn, maar het effect is van het werk wonderen. Onder onbekende start van een korte periode van ongeveer 10 seconden, zodat u de steeds tijd te verlengen. Onredelijk om te zeggen dat, omdat het maakt niet uit hoe er is een effect hebben op de voet mager is taboe. Foot mager oefening is essentieel elke dag van de stapel dan het bedrag van de dag. Er is ook een manier om magere benen aan de kuit van de kleding de spieren te stimuleren. Openstaan ​​benen iets breder dan schouderbreedte, en open de linker en rechter voeten heen en weer. Geplaatst op de knie vóór in beide handen, zet het zwaartepunt naar de voet zet je aan de voorkant tijdens het uitademen. Verlaat dan het dragen van Pettari de hiel strekte de achterkant van de voet. 15 seconden van 10 seconden, houd dan de houding. Zodra je het einde hebt ingesteld, maakt de beweging van de links en rechts symmetrie door het veranderen van de voor- en achterkant van de voet. Zwelling van de voeten, maar is dat het ernstige problemen die de magere benen belemmeren, is de oorzaak er zo’n stagnatie van de bloedstroom. Actief gebruik van de beenspieren, genaamd de voet magere effect kan worden verwacht door het verbeteren van de stofwisseling herziening van de levensritme.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!