Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Oorzaak van de vlekken en saaiheid

Het wordt een toestand waarin de vlekken en dofheid zich zorgen, omdat melanine pigment, dat wordt gegenereerd door de huid wordt afgezet. Melanine pigment aan de cellen van de huid te beschermen, is wat wordt opgewekt door de stimulus zoals ultraviolette straling. Na een verblijf van een bepaalde tijd aan de huid, het is wat anders zou melanine pigment verdwijnt wordt geloosd in het metabolisme van de huid aan de buitenkant van het lichaam. Maar als het teveel aan melanine wordt geproduceerd, zal het het op de huid blijven, want niet bij kan houden met de uitstoot in de stofwisseling. Vlekken en is de oorzaak van saaiheid. Als gevolg van ontsteking en ultraviolette stralen van de invloed van de huid gedurende een lange periode van tijd, het lijkt te zijn melanine overproductie is de oorzaak van uw krakende en saaiheid. Erger acne en huiduitslag, een zogenaamde kleurstof vlek en saai soms gevormd door afzetting. Oude huid, droog en een afname van de metabolisme van de huid door de ouderen, aangeduid als minder kans om te worden afgevoerd door een slechte circulatie. Soms de neiging om te blijven is het pigment melanine. Of waardoor deze gevoeliger voor de effecten van ultraviolette straling huid en droog is gevoeliger is er een geval waarbij overproductie van melanine onder invloed van vrouwelijke hormonen wordt uitgevoerd, wordt of fysiologische tijdens de zwangerschap. Naast afzetting van melanine pigment, of is het gevoel van transparantie verloren in het stratum corneum dikker, omdat deze troebel bloed stroomt door de capillairen in de bloedstroom storing optreedt saai. Verschillen van elk omdat het vlekken en saaiheid maatregelen afhankelijk van de oorzaak, waarom niet proberen om de eerste plaats te beginnen, van waar de staat en de oorzaak van hun huid te verkennen.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!