Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Photofacial behandeling en laserbehandeling

Het licht moet worden toegepast op de huid in Photofacial behandeling, wat voor soort licht dat is waarschijnlijk het. Bij de behandeling van het elimineren van de problemen licht werpen op de huid, kan het naar de laserbehandeling bekend. Licht gebruikt in Photofacial behandeling is de bedoeling dat de IPL, is wat anders dan de laser. Het is een zacht licht, zoals een flitser van de camera, pijn in Photofacial behandeling niet bijna verschuldigd. En de laserbundel die reageert op de zwarte kleurstof, in het licht van een laser die reageert op rode kleurstof, de melanine zwarte en rode capillairen beïnvloeden. IPL wordt gekenmerkt zijn ook een combinatie van beide werken in een. In termen van wat er gezegd werd, laserbehandeling en de behandeling Photofacial zullen degenen die kunnen worden onderscheiden. Zoals melanine en bloedvaten is een doel dat wordt waardoor de huid problemen, in de punten die het onderwerp bestraald met uiterste kunnen worden. In het geval van laserbehandeling, fungeert ook een laser om alles wat er is geen huid, is er een risico van slechte huid. Zelfs licht werpen op de gehele huid, is het ook aantrekkelijk dat het licht van Photofacial uitsluitend indien er vlekken en sproeten handelt. Omdat het risico van bijwerkingen is extreem laag, kan ook worden gebruikt om bestralen met licht van Photofacial het hele gezicht. Behandeling van Photofacial, is het niet hoeft te resulteren in de beoefenaar van vaardigheden zoals laserbehandeling wordt links en rechts.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!