Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Soort schoonheid massage

Elke Este, massage inhoud verschilt per cursus. Naast de lymfe massage gezicht massage, het geheel van vermagering massage been massage dunne en kleine gezichtsmassage. Lymfmassages om de stroom van lymfe van stagnerende bevinden zich in een aantal van schoonheid te promoten. Lymfmassages de massage moet worden uitgevoerd om de actieve circulatie van lymfe vloeistof die door het lichaam stroomt. Om talg en afvalproducten zoals gemakkelijk om het lichaam te ontladen, kan detox effect worden verwacht. Er zijn mensen die een massage in schoonheid krijgen om gewicht te verliezen, maar dit is wat het effect van branden aan het metabolisme van vet te verbeteren bepalen. Het dieet is ook belangrijk om de hoeveelheid calorieën aan te passen te nemen om de hoeveelheid voedsel geconsumeerd te verminderen, maar u kunt verhogen de calorieën verbrand door het bevorderen van de stofwisseling. Nog steeds of gevestigde een stroom lymfe is om een ​​gezichtsmassage zeggen, het nemen van de zwelling door het stimuleren, heeft het effect van ons in de kleine gezicht. Massage aan de benen, is bedoeld om het metabolisme van de lymfe die vet en stagnatie is ontstaan ​​in het been te verbeteren. Het effect van de krappe been naar de zwelling is er een voet van lymfatische massage te verwijderen. Este massagebehandeling van is divers, afhankelijk van de site en massage methode. De schoonheid, en het hoofd van de massage die Head Spa, zoals massage van unieke technieken die de geur olie te gebruiken, zijn er een verscheidenheid aan technieken.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!