Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Standard gewicht en ideaal lichaamstype

Om de gezondheid te behouden is het belangrijk om het beheer van het lichaamsgewicht en het type lichaam, maar er is een standaard gewicht aan de premisse. Berekeningsmethode voor het bepalen van de standaard lichaamsgewicht BMI werkwijze is gebruikelijk in de berekening van de standaard lichaamsgewicht. BMI is er een formule die wordt verondersteld te worden gebruikt om de standaard lichaamsgewicht te bepalen. Als u een berekening door de BMI, standaard gewicht is BMI22. Statistisch gezien minder kans om de meest hoge bloeddruk en hyperlipidemie mensen van BMI22 te zijn, het is een minder kans geweest om leverfalen of een verminderde glucosetolerantie. Het percentage lichaamsvet, is niet direct betrokken bij de numerieke waarde van de BMI. Dit concept kan worden gezien als hetzelfde resultaat, ongeacht de vele minder spiermassa komt. Nummer die in de standaard lichaamsgewicht was niet de bedoeling dat de standaard type en gelijk zijn. Omdat vet is lichter dan spiersubstantie, zelfs als de standaard gewicht en bijten, vette veel mensen wordt gezegd dat het geïntegreerde type waarin een dikke van dat bedrag. Mensen aandeel van de spier is groot, dus het gewicht zwaarder op de lange vormen van de splitsing uit vet veel mensen zullen zijn, lijkt het gemakkelijk verkeerd begrijpen en zijn in vet. Type lichaam moet gericht is, ook gebaseerd op het idee dat als ik willen worden op elk lichaamstype. We hebben een aantal mensen die willen een matige spier in het lichaam hele geven, maar toch enkele degenen die willen slank af te slanken. Bij voorkeur en zoekrichting van het individu, het type om een ​​standaard lichaamsgewicht en idealen lijkt merken verschil.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!