Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Vlekken en dofheid veroorzaakt door seniele plaques kleurstof

In sommige gevallen wordt de identiteit van de vlekken en saaiheid, lijkt te zijn in de seniele pigmentatie team. In vlekken en saaiheid kan worden uit de late jaren ’20 in de jaren 30 van de mensen en het begin van de mensen, het komt met een naam die seniele, maar er is ook de jongeren. In de jaren 40 is in de 60% van de mensen, is een groot ding lijkt er een zaak te worden gemaakt in een paar centimeters. Oorzaak van seniele plaques kleurstof het effect van ultraviolette straling als gevolg van vele jaren van accumulatie. Zo te zeggen, dat de kern van de cel verzwakt onder invloed van ultraviolette straling van 5 jaar tot 20 jaar geleden, worden ik overmatig genereren van de melanine pigment norm. Dat betekent niet dat de directe oorzaak bedoel, het is de vergrijzing. Sterk en mensen, die sinds ik jong was de dag-tot-dag werk en sport onder ultraviolet licht, aangeduid als mogelijk om de zwakke persoon oorspronkelijk ultraviolette stralen die de lichte huid huid was geweest. Er zijn vele mogelijkheden voor blootstelling aan ultraviolette straling, genoemd kan vlekken en dofheid in plaatsen zoals de rug van de hand en schouder en gezicht. Omdat de vlekken en saaiheid ver van de werkelijke leeftijd zullen worden verwijderd zal worden gezien in de vergrijzing en de toename in het gezicht en lichaam, is het raadzaam dat het een aantal maatregelen. Het wordt preventie mag niet worden blootgesteld aan zoveel mogelijk ultraviolette stralen, maar zodra volledige verwijdering van de rijke werd seniele pigmentatie team is moeilijk. In de dermatologie en cosmetische chirurgie is het mogelijk de behandeling door chemische peelings of laser bestraling, maar kan, afhankelijk van het huidtype laat een litteken, is het raadzaam dat u pre-counseling. Het zal leiden tot de toestand vrij van vlekken en saaiheid elke dag van whitening te houden door de geest, ik toekomst.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!