Our Trusted. 24 x 7 hours free delivery!

Voor standaard types en obesitas

Mensen die zorg en willen altijd binnen de standaard lichaamsgewicht worden gehouden en lichaamstype is gevoelig voor de mate van obesitas. Wijd berekeningsformule van de BMI werkwijze, die wordt gebruikt als standaard lichaamsgewicht, is een standaard lichaamsgewicht = lichaamsgewicht ÷ lengte x hoogte. 18.5 De ​​volgende BMI te dun lichaamstype, zegt dat het noodzakelijk is een beetje vet. De standaard lichaamsgewicht, zegt dat de toestand waarin de BMI daalt tot 18,5-25. Obesitas komt uit BMI25, maar het is meer fijn verdeeld. 25-30 graad van obesitas 1, 30-25 en de mate van obesitas 2, daarna verder gaan met de graad van obesitas 3, 4 in 5 stappen. Omdat BMI is een berekening alleen van lengte en gewicht, je hebt het percentage lichaamsvet wordt genegeerd. Daarom vet veel mensen ziet Yayapotchari ogen. In feite is het geval was in een spier van mensen die kijken vet op het eerste gezicht, om niet te zeggen dat obesitas, is het gebruikelijk om te denken dat er geen behoefte aan gewichtsverlies. Sommige mensen lijken te soort moeten soort doelen te modelleren denken. Type model niet noodzakelijkerwijs geïntegreerd in overeenstemming met de standaard. Type is aanzienlijk dunner dan de standaard lichaamsgewicht, is het waarschijnlijk zo te mager te worden beschouwd. En ze weten dat hun eigen lichaamsgewicht, maar is belangrijk in de top van de self-management, niet iets dat kan alleen worden beoordeeld in het lichaamsgewicht. Altijd in overeenstemming met het lichaamsgewicht, laten we het meten van de grootte van het percentage lichaamsvet en lichaam. Overtollig of vet is niet al te veel geluk, is het ook belangrijk om te controleren wat er niet veranderd is geïntegreerd. Zelfs gewend aan de standaard lichaamsgewicht, is het niet zinvol is verdwenen ingeklapte vorm. Als je het dieet Probeer de spier te houden in combinatie met lichaamsbeweging.

コメントを残す

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


error: Content is protected !!